Linijski Prijevoz
(Ožu 04, 2013)
Polazak iz Pule 21:30h –> Rijeka 22:55 –> Petrinja 02:35 –> Sisak 02:50 –> Slavonski Brod 04:55 –> Županja 05:45 –> Vinkovci 06:10 –> Vukovar 06:35    II     Polazak iz Vukovara 21:30 –> Vinkovci 21:55 –> Županja 22:20 –> Slavonski Brod 23:05 –> Sisak 01:15 –> P... Read more...
   |   

skolska

Školska putovanja

A.T.I. je licencirani specijalist za školska putovanja. Potvrđeno od UHPA-e.       Etički kodeks + zabava = ATI

Pročitaj više...

maturalna

Maturalna putovanja

Popularne i zanimljive destinacije istražene od A.T.I. tima. Na svaku vašu ideju odgovaramo: bili-vidjeli-zabavili se!

Pročitaj više...

vjerska

Vjerska putovanja

U drevna vremena, pa i danas, kada se putuje, glasnici idu ispred njih da pripreme sve za ugodan put...

Pročitaj više...

Incentive

Incentive putovanja

Potičemo Vašu korporativnu kulturu i organiziramo nezaboravna putovanja na omiljene destinacije...

Pročitaj više...

Izdvajamo iz ponude


GARANTIRANI POLAZAK - 8 dana zrakoplovom/autobusom

08. - 15.02.2017.

Cijena: 9.895,00 kn

DUHOVNO I STRUČNO  VODSTVO: 

 

fra Božo Lujić, prof. dr. sc.

Posjetite s nama mjesto molitve, mjesto mira, mjesto pokore, mjesto milosti i mjesto tolikih čudesa.

Kako je to izgledalo u ono vrijeme kad je Isus hodao ovom zemljom, najbolje je uputiti se na izvore, u Izrael, državu na čijem se teritoriju nalazi većina mjesta koja čuvaju uspomenu na ovozemni život i djelovanje Isusa, ukratko u Svetu Zemlju.

 

 

1.dan:  ZAGREB -TEL AVIV   08.02.2017

Dolazak u zračnu luku Zagreb najkasnije dva sata prije polijetanja zrakoplova. Obavljanje formalnosti zračne luke. Polijetanje zrakoplova za Istanbul. Dolazak u Istanbul. Nastavak putovanja za Tel Aviv. Dolazak u Tel Aviv. Nakon dolaska u zračnu luku i obavljanja potrebnih formalnosti, transfer autobusom do Jeruzalema. Dolazak u  Jeruzalem. Smještaj u hotel.  Ovisno o redu letenja večera. Noćenje.

 

2. dan:  JERUZALEM  09.02.2017

Doručak. Nakon doručka, početak obilaska Jeruzalema:  Sionska vrata, dvorana Posljednje večere, Davidov grob, Crkva sv. Petra od pijetlova pjeva (San Pietro in Galicantu), Dormitio  (Crkva Marijina usnuća), armenska četvrt, vrata od Jafe, Zid plača (Zapadni zid), židovska četvrt, Cardo. Ručak. Nakon ručka posjetit ćemo: Istočna vrata (Stjepanova vrata), crkvu sv. Ane (Crkva Marijina rođenja), iskopine bazena Bethezde, kapelu bičevanja Ecce homo, kapelu osude na Via Dolorosi  i Baziliku groba Isusova. Misa u 17:00 sati u Bazilici groba. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

3.dan: JERUZALEM - BETLEHEM  10.02.2017

Doručak. Odlazak na Maslinsku goru, posjet crkvi Očenaša,  panorama Jeruzalema s Maslinske gore. Spuštanje niz Maslinsku goru,  razgled  židovskog groblja,  kapele Dominus flevit,  Getsemanskog vrta s Bazilikom muke, Pećine izdaje, Crkve Marijina groba.  Odlazak autobusom u Betlehem, kraljevski grad, grad  Davidov, Jišajev, Joazov, Rutin, iznad svega Isusov grad koji se smjestio nedaleko od Jeruzalema, na samom rubu judejske pustinje. Ručak u Betlehemu. Posjet Bazilici rođenja Isusova, crkvi sv. Katarine, pećini sv. Jeronima. Nastavak puta do obližnjeg Pastirskog polja u blizini Betlehema, gdje su pastiri čuvali stada u noći Isusovog rođenja. Posjet crkvici Gloria in excelsis. Misa u 16:00 sati u crkvi svete Katarine u Betlehemu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

4.dan: JERUZALEM - MRTVO MORE – MASADA - QUMRAN  11.02.2017

Misa u u 08:00 sati u Bazilici Groba. Nakon mise povratak u hotel i doručak. Polazak na cjelodnevni izlet na Mrtvo more. Posjet  Masadi, židovskoj tvrđavi, koju su 73. god po Kristu rimljani uspjeli osvojiti. Sa tvrđave se prostire pogled na Mrtvo more i Moapsko gorje gdje je Mojsije završio svoj zemaljski život. Putovanje u smjeru Qumrana gdje su na čudesan način pronađeni svitci papirusa s najstarijim zapisima Starog Zavjeta, kao i ostaci židovske Essenske zajednice. Ručak. Poslijepodne kupanje na Mrtvom moru koje je bogato mineralima,  ima najveću gustoću soli, a  pretpostavlja se da se na njegovom dnu nalaze i ostaci gradova Sodome i Gomore. Posjet Qumranskom nalazištu. Povratak u Jeruzalem u hotel. Večera. Noćenje.

 

5.dan:JERUZALEM-JERIHON-TIBERIJADA 12.02.2017

Nakon doručka napuštamo hotel u Jeruzalemu. Odlazimo do Ain Karema, mjesta Navještenja i rođenja svetog Ivana Krstitelja. Nastavljamo  u smjeru Jerihona. Dolazak u  Jerihon. Jerihon je prvi grad koji su Izraelci osvojili nakon ulaska u Obećanu zemlju. Posjetit ćemo: stari Jerihon,  Sikomoru. Ručak. Posjet mjestu Isusovog krštenja. Nastavak do brda Tabor. Vožnja taksijem na brdo Isusova preobraženja. Misa na Taboru u 15:00.  Nastavljamo put do Tiberijasa. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. 

 

6.dan: TIBERIJADA (GALILEJA) 13.02.2017

Doručak. Vožnja brodom po Galilejskom  jezeru. Posjet kibucu. Vidjet ćemo mjesta koja su povezana s Isusovim javnim djelovanjem: Kafarnaum, Tabghu, Petrovu kuću, mjesto umnažanja kruhova, Petrovo prvenstvo. Tim su jezerom ribarili apostoli, to je jezero Krist umirio u oluji, tim je jezerom Isus hodao, a i Petar dok nije posumnjao. Misa. u 11:00 na mjestu Petrovog prvenstva. Ručak, „Petrova ribica“. Poslije ručka posjet Jardenitu, mjestu  modernih krštenja. Povratak u hotel. Večera. Noćenje. 

 

7.dan: TIBERIJADA-KANA-NAZARETH-TEL  AVIV 14.02.2017.

Doručak. Posjet Kani Galilejskoj (prvo Isusovo čudo). Posjet Nazaretu i  Crkvi Marijina navještenja. Posjet Crkvi sv. Josipa. Misa u 11:00 sati u crkvi svetog Josipa. Ručak. Prolazak dolinom Jisreel. Posjet: Haifa, Stella maris i pećina  proroka Ilije (brdo Karmel). Razgledanje Bahajskih vrtova.  Povratak  u hotel u Tiberijadi. Večera. Noćenje.

 

8.dan: TEL-AVIV-ZAGREB 15.02.2017.

Doručak. Nakon doručka odlazak u zračnu luku. Obavljanje zrakoplovnih formalnosti. Polijetanje zrakoplova za Istanbul u 12:35. Dolazak u Istanbul predviđen u 15:00. Nastavak leta za Zagreb u 18:00. Dolazak u Zagreb u 19:20.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 

Povratna zrakoplovna karta: 

Zagreb - Tel Aviv - Zagreb

Zrakoplovne pristojbe

Prijevoz autobusom u Izraelu 

Smještaj u franjevačkoj kući Casa Nova ili slično u Jeruzalemu i Galileji  na bazi punog pansiona  (doručak +ručak + večera) 

Vožnja po Tiberijadskom jezeru

Vožnja taksijem na brdo Tabor

Razgled  svetih mjesta prema programu

Stručno vodstvo licenciranog vodiča

Ulaznice u sveta mjesta i arheološke lokalitete

Napojnice

Stručna asistencija  u zračnoj luci Ben Gurion prilikom dolaska i odlaska

Pratitelj putovanja ( predstavnik agencije)  tijekom cijelog putovanja

Organizacija putovanja

 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

Piće za vrijeme obroka

Osiguranje /mogućnost izrade grupne police 120,00 kn po osobi, PREPORUČAMO/

Odstupanja od programa

Troškovi osobne naravi 

 

ID KOD HR AB 52-040155102

Sva prava zadržana A.T.I. d.o.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

 

SMJEŠTAJ U IZRAELU 

Franjevačka kuća Casa Nova ili slično u  Jeruzalemu i  u Galileji

Cijena aranžmana podrazumijeva smještaj u 1/2 sobi. 

Nadoplata za 1/1 sobu: 2.400,00 kn ukupno

 

PRTLJAGA: 

Svaki hodočasnik ima pravo nositi 20 kg prtljage + ručnu prtljagu 8 kg. Veća težina naplaćuje se na licu mjesta. U ručnoj prtljazi koju unosite u zrakoplov ne smijete imati, prema međunarodnim propisima,  nikakve oštre i zapaljive predmete (škarice, nožić, baterije itd. ), niti tekućinu (kreme).

Preporučujemo Vam da kao valutu sa sobom nosite USD.

 

CARINA: 

Vrjednije stvari (fotoaparate, kamere…) obavezno prijavite na carini. Imajte kod sebe spremne podatke (brojeve kamera…)

 

VALUTA: 

Preporučamo Vam da sa sobom kao valutu nosite USD.

 

PUTOVNICA:

Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od ulaska u Izrael.

 

VAŽNO:

Zrakoplovne kompanije u cijelosti su odgovorne za zrakoplovne prijevoze. Pridržavamo pravo promjene vremena i kraja odlaska i povratka, ukoliko nam zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi traženi zrakoplovni prijevoz. Kako je po propisima zrakoplovnog prijevoza valjanim u međunarodnom putničkom prometu za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna kompanija, za izgubljenu ili otuđenu prtljagu ne preuzimamo nikakve odgovornosti. Pridržavamo pravo promjene rasporeda programa u skladu s realnim mogućnostima s time da se ne bi promijenio sadržaj programa.

 

A.T.I. d.o.o., sukladno s 900. članom Obligacijskoga zakonika pridržava pravo promjene cijene (ukoliko dođe do promjene valutnih tečaja ili do promjene u cjeniku prijevoznika) i sukladno s 902. članom istoga zakona pravo do otkaza putovanja (ukoliko se ne prijavi minimalan broj putnika za ostvarenje programa).

 

 

KONTAKT: ATI d.o.o. Zadarska 15, 52100 Pula

+38552223400

MARIAGRAZIA VUJISIC/ +385914440538        

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PODACI  O  DESTINACIJI:

Službeno ime: Država Izrael

Zemljopisni položaj: na Bliskom Istoku, uz istočni rub Sredozemnog mora

Površina: 20.770 km2

Broj stanovnika: oko 7.760.000 

Glavni grad: Jeruzalem, 801.000 stanovnika

Jezik: hebrejski i arapski su službeni jezici, 

koristi se i engleski.

Religija: židovi 76,5%, muslimani 15%, kršćani 2%, 

ostali 6,5% 

Vremenska razlika: +1 sat 

Novčana jedinica: izraelski novi šekel (ILS),

 1 USD = oko 3,5 ILS

Na svim mjestima moguće je plaćanje karticama

Klima: mediteranska,  u Jeruzalemu prosječna temperatura u VELJACI 15° C, a u ostalim dijelovima Izraela  15°C-20°C

 

 

Cijena je formirana  na temelju tečaja Eura 7,75 i USD 7,00 kuna. U slučaju promjene tečaja za više od 3%, Agencija zadržava pravo promjene cijene .

 

MOGUĆNOST PLAĆANJA U OBROCIMA NA  TRANSAKCIJSKI RAČUN AGENCIJE

 

 

 

 

  

top